Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nabídka sponzoringu

Sponzoring obědů ve školách či školkách

Pokud byste ve svém okolí měli maminku s dětmi, které nastoupily do školy/školky, můžeme jim nabídnout platbu obědů/svačin/obojího prostřednictvím sponzorů, kteří se nám hlásí za tímto účelem. Sponzor komunikuje rovnou se školou/školní jídelnou, my pouze zprostředkujeme kontakt. Už jsme takto podpořili cca 400 dětí do konce šk. roku.

Máme mnoho skvělých dárců, kteří nabízí platbu školní stravy dětem. Včera jste mohli o naší akci vidět reportáž v Událostech, začali jsme v naší škole a pomoc rozšířili do celé ČR. Bohužel ne vždy se tato informace dostane tam, kam má.

Díky za případné sdílení informace dál! JE TŘEBA, ABY SE NA NÁS OBRÁTILA PŘÍMO ŠKOLA! Kontaktovat mne můžete buď zde, nebo na e-mailu benesova@zsmikulova.cz

+++ Člověk v tísni - podpora ukrajinských středoškoláků v ČR

Český nadační fond Děti Ukrajiny zaměřený na výchovu a vzdělávání ukrajinských dětí do 17 let, podporuje adaptační skupiny a nadané děti.

Nadační fond T. Maxové  - program podpory žáka z Ukrajiny

Nadace J&T

Organizace pro pomoc uprchlíkům

Nadace Špuntíci

Fond pro samoživitelky Agrofert - otevřen nyní i ukrajinským matkám s dětmi. Stačí vyplnit formulář a přiložit kopii cestovního pasu. Žádné další přílohy nejsou třeba. Žádost zasílejte elektronicky na info@nadaceagrofert.cz, případně poštou na Nadace AGROFERT, Pyšelská 2, Praha 4, 149 00.